5 Soorten productvideo’s

Etalage-video's

Eenvoudige video’s in serie-vorm. Voor elk product een eigen video’s waarin door slim gekozen close-ups afwerking, materiaal en textuur goed ervaren worden. Deze video’s verlagen het aantal retouren drastisch.

Etalage-video’s zijn ideaal voor kleine decoratieve artikelen zoals woon- en modeaccessoires.

Expainer-video's

Een explainer communiceert alle informatie over het product. Dit kan een review-, how-to-, of instructiefilm zijn. Met een model, acteur, presentator of alleen met bullets of een voice-over. Deze video’s kunnen vaak prima opgenomen worden in de studio, maar krijgen op een passende locatie meer visuele indruk. 

Explainer-video’s zijn ideaal voor home-electronica zoals TV en audio, maar ook gereedschap en speelgoed.

Sfeer-video's

In een sfeer-video staat nog steeds het product centraal. Maar hier gaat sfeer, styling, storytelling en beleving een grotere rol spelen. Dat levert hoogwaardigere video-content op die breder en campagne-matiger ingezet kan worden. 

Sfeer-video’s zijn ideaal voor luxe-artikelen, gift-artikelen, vrijetijd-artikelen, mode en duurdere interieur-artikelen.

Crowdfunding-video's

Crowdfunding zonder een wervende video is ondenkbaar. Hierin komen sfeer, lifestyle én functionaliteiten allemaal bij elkaar. Vaak produceren we een korte versie om in te zetten op social media, en een langere versie op de project-pagina om het product grondig uit te leggen.

Crowdfunding-video’s zijn specifiek bedoeld voor bedrijven en start-ups die via websites als Kickstarter hun product willen lanceren.

Merk-video's

Onder deze noemer kunnen veel custom producties vallen. Denk aan een craft-film over jullie productie-proces, of een serie testimonial-video’s. Een corporate docu over het merk, of een online commercials. Custom creaties die het merk in brede zin ondersteunen.

Merk-video’s zijn ideaal voor elk bedrijf wat online producten verkoopt en klanten aan zijn merk(en) wil verbinden.